beauty and the beast



 
Beauty & The Beast (1991)
"Igår" ikväll såg jag Skönheten och Odjuret och jag kan inte ens beskriva hur fantastiskt bra och fin den här filmen är. Den här filmen har jag växt upp med, och varje gång jag ser den gör det ont i mig, för den berör mig så. Den utspelar sig i Frankrike, och miljön är så vacker. Och karaktärena är så fina. Hela filmen är så fantastisk.
 

Belle, en mycket vacker tjej. Trots att hon är känd i hela sin by för sin skönhet, är hon helt omedveten om sitt eget utseende, men medveten om att folket i byn tycker hon är annourlunda. Belle känner sig ganska ensam ibland, för hon har ingen att prata med. Och hon känner att hon inte passar in.
 
Prins Adam blev förtrollad till ett odjur eftersom han såg ingen kärlek för andra. Han var arrogant och bortskämd. Det enda sättet han kunde bryta förtrollningen var att lära sig att älska en annan och att någon skulle älska honom tillbaks, oavsätt hur han såg ut. Det skulle hända innan det sista bladet från hans förtrollade ros föll, på hans 21 födelsedag.
 
 
Varför görs inte sådana filmer längre? De Disney filmer som görs nu är gjorda på datorn är bara för mycket.. De överredigerar personerna så de inte ens ser mänskliga ut längre, ovanligt stora ögon. Haha, jag vet inte. Allting har förändrats.
 
Ja, ville bara skriva om den här filmen för den är så otroligt fin. Nu ska jag se Pocahontas för att få en till nostalgi-kick. Förvänta er ett inlägg om den filmen också, för jag har ett litet beroende av Disney filmer. Hihi.

a sea of quotes #1


The pizza lady

 
Godmoron allihopa! Tänkte börja dagen med ett inlägg. Igår hängde jag med Jane. Vi har suttit i hennes garage och spelat skiten ur två super stora förstärkare. (hardcore) Janes blogg hittar ni en bild på vars vi har hållit hus. Och efter det käkade vi pizza. Yumyum.
 
Idag är det fredag, och jag har vaknat ovanligt tidigt tycker jag. Har inga speciella planer idag, men det är lagom soligt ute, kanske tar en promenad.
Glöm inte att kolla in min tumblr!

Old music

 
Det här är min nya LP-Spelare. Och den är så fin!!!!!!!!
 
Och idag har det varit en riktigt skön dag, har igentligen bara spelat gitarr ocvh hängt med härligt folk. Bra början på påsklovet. Ikväll blir det att se ikapp serier, äta gott och jamma lite på gitarren.

Orion

 
 
Red Hot Chili Peppers OCH Metallica??! HALLÅ!? Någon som är sugen på att bjuda?

headace

har SÅHÄR mkt ont i huvudet. men sitter och lyssnar på Tenacious D och mår genast bättre. godnatt

evan peters

 
om ni har sett american horror story, vet ni garanterat vem den här killen är.. han är ajkfafhqabscj

James Hetfield

oh james, så fin du var på 80 talet

motörhead

 
på senaste tiden har allting känns extra jobbigt. men det ordnar sig. har också läst väldigt mycket, men why so surprised, läser en bok om världens bästa band. 
idag är det lördag och det är fint och soligt men vad gör jag då, sitter på mitt rum och lyssnar på motörhead. typical me. 
 
Motörhead - Ramones, Overkill

welcome to my very intresting blog fuckers

 
welcome to my very intresting blog fuckers

RSS 2.0